Serdecznie zapraszamy do udziału w bezpłatnych warsztatach kulinarnych
18.11.2021 (18:00-19:30) – Kuchnia w barwach jesieni
Piękne barwy złotej polskiej jesieni możemy dostrzec nie tylko za oknem, ale również na naszych talerzach. Niezaprzeczalną królową jesieni jest dynia. Zatem podczas przygotowywania smacznych i zdrowych rodzinnych smakołyków pojawią się kuszące barwy pomarańczowe. Nasi najmłodsi mali kucharze wraz z opiekunami przygotują słodką pastę dyniowo-morelową oraz owsiane trufle marchewkowe, pełne cennych składników i wielu wartości odżywczych.
Hybrydowa forma warsztatów
Warsztaty są przeznaczone dla mieszkańców Wrocławia. Uczestnikom dostarczamy składniki, które będą potrzebne do przygotowania posiłków oraz przepisy (warto wcześniej sprawdzić, co jeszcze przygotować do wspólnego gotowania). Spotykamy się na platformie e-learningowej i wspólnie gotujemy
Warsztaty i dostarczone potrzebne produkty są bezpłatne. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc obowiązują zapisy.
Formularz zapisów
Przed wypełnieniem formularza zapisów prosimy o zapoznanie się z regulaminem i klauzulą RODO